>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ryder Caroll: A BULLET JOURNAL MÓDSZER

Ár:
5.489 Ft

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Bullet Journal naplózási módszer megalkotójának útmutató könyvét tarthatja a kezében.

Ryder Carroll éveken át kereste a számára megfelelő határidőnaplót, amiben rendszerezni szerette volna teendőit és céljait. Különféle online és offline naplók tucatjait próbálta ki, mire felismerte, valójában egyik sem illik ahhoz, ahogyan ő működik.

BULLET JOURNAL MÓDSZER - A KEZDETEK (Tutorial)

Várható szállítás: 2022. október 11.
Egységár: 5.489,00 Ft/db
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: KV056

Leírás

A keresés során kifejlesztette saját rendszerező módszerét, melyet Bullet Journalnak nevezett el. Rövid időn belül azt tapasztalta, hogy kezében a megfelelő eszközzel, végre folyamatosan fókuszált és hatékony tud maradni. Új megközelítésű naplózási rendszere hamarosan elterjedt az egész világon, és mára már globális mozgalommá fejlődött.

  • Kövesd a múltat! Hogyan tudsz egy átfogó és tiszta feljegyzést készíteni gondolataidról mindössze egy toll és egy papírlap segítségével?
  • Rendezd a jelent! Hogyan lehetsz sokkal nyugodtabb azáltal, hogy módszeresebb és tudatosabb feladatlistákat készítesz?
  • Tervezd a jövőt! Hogyan alakíthatod át elképzeléseidet jelentőségteljes célokká, valamint hogyan oszd fel a céljaidat kezelhetőbb, kisebb lépésekre, hogy eljuss a biztos végeredményig?

A Bullett Journal módszer sokkal több mint a teendők rendszerezése és jegyzetek készítése. Ahogy Ryder Carroll mondja, a technika a szándékkal átitatott tudatos tervezésről szól, amivel hatékonyan kigyomlálhatsz minden zavaró tényezőt, hogy aztán a valóban fontos dolgokra fordíthasd az időd és az energiád.

Cím: A Bullet Journal módszer

Szerző: Ryder Caroll

Oldalak száma: 322

Méret: 135x205

Kötés: Keménytáblás

ISBN9789635299096

Megjelenés: 2022-06-29

Kiszerelés: 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed