>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NATURLAND

A NATURLAND Magyarország Kft. 1998-ban alakult gyógyszer és gyógytermékek gyártására. Az első években a forgalmazott termékeket importálta, saját gyártással 1993 óta foglalkoznak. Az elmúlt évtizedben több mint 45 gyógyhatású készítmény és 40 gyógyszer lett törzskönyvezve NATURLAND márkanéven az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél. A NATURLAND kozmetikai termékek, gyógynövény teák, étrend-kiegészítők, illóolajok és gyógyszeralapanyagok száma mára már megközelíti a háromszázat.

A gyógyszergyártó üzemük kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik a gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező teaüzemük, ahol a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.

A márka közel 20 évvel ezelőtti meghatározó terméke a Nagy Svédcsepp volt. A Naturland Nagy Svédcsepp 1995 óta, mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény volt forgalomban Magyarországon. 2013. április 01-jétől, mint hagyományos növényi gyógyszer vásárolható meg a gyógyszertárakban. Töretlen népszerűségnek örvend a NATURLAND Inno Rheuma termékcsalád, valamint a gyógyhatású Körömvirág, Svédkeserű és Árnika krém.

Díjak, elismerések

Superbrands
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

A Superbrands díjat odaítélő zsűri a marketing szakma, a média és a tudományos élet elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a NATURLAND márka eddigi sikerességét.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Magyar Brands
2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

A MagyarBrands azokat a hazai márkákat díjazza, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A program célja, hogy fókuszba helyezze a hazai márkákat, hiszen a magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez.
2016-ban két kategóriában - Kiváló Fogyasztói Márka és Innovatív Márka - nyert díjat a NATURLAND.

Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíj pályázat célja, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. Három Magyar Termék Nagydíj Pályázaton elismert termék minősítő cím - Életmód tea, Herbal Svédkeserű valamint Classic termékcsalád – mellett már hat NATURLAND termék/termékcsalád büszkélkedhet ezzel a kitüntető címmel.

2008. Inno Rheuma termékcsalád

2008. Egészséges bőr termékcsalád

2009. Crategil oldat

2012. NATURLAND gyógyhatású készítmény termékcsalád

Nagy Svédcsepp

Propolisz csepp

Nyugtató filteres teakeverék

Vesevédő filteres teakeverék

Salaktalanító filteres teakeverék

Májvédő és detoxikáló filteres teakeverék

2013. Melliora krém

2013. Egyszerűen gazdaságos vitamin termékcsalád:

C-vitamin tabletta 100 mg 20x

C-vitamin tabletta 500 mg 10x

Magnézium tabletta 10x

300 mg Kalcium tabletta 10x

Koffein tabletta 20x

2016.NATURLAND Nagy Svédcsepp + C-vitamin 500 ml

2017.NATURLAND Légzéskönnyítő mellkenőcs termékcsalád

Rendezés: