>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daoyin Kínai gerinctorna DVD – középhaladó szint

Ár:
3.990 Ft 3.589 Ft
Kedvezmény: 401 Ft
Az akció időtartama:
2022. 12. 04. - 2022. 12. 23.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

A daoyin kínai gerinctorna DVD 2 az előző kiadvány folytatása és ugyan alapként épít az ott megtanultakra, mégis bátran ajánljuk azoknak is, akik most találkoznak először ezzel az egyedülálló mozgásformával.

Várható szállítás: 2022. december 14.
Egységár: 3.589,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DVD2

Leírás

A DVD hét, egyenként 15 perces sorozatot tartalmaz, így a hét minden napjára jut egy rövid torna. A koncepciót az a tény sugallta hogy sok ember egyszerűen képtelen időt szakítani a rendszeres mozgásra, ezért számukra igyekeztünk egy olyan jól használható anyagot létrehozni, amely biztosítja a napi teljes körű, jól átgondolt gerinctornát mindössze negyedórában.

A sorozatok az eddig megismert gyakorlatokból épülnek fel, de sok új kiegészítést is tartalmaznak. Természetesen gondoltunk azokra, akik nem találkoztak az első kiadvánnyal, ezért minden gyakorlatot rövid magyarázattal láttunk el, így előzetes tapasztalat nélkül is könnyen és folyamatosan tornázhatnak. Azok a gyakorlók sem fognak unatkozni, akik már megismerkedtek a daoyin gerinctornával és az első DVD-vel, számukra továbblépést jelent az új anyag dinamikája és az új gyakorlatok megjelenése.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed