Méregtelenítés Dr. Chen Patika termékeivel

 

Méregtelenítés Dr. Chen Patika termékeivel
 
 

Lotusz_zoldlotusz.JPGA tavasz a megújulás és újjászületés időszaka, ilyenkor a természettel együtt az emberekben is megjelenik a vágy arra, hogy megtisztítsa és felfrissítse a testét és lelkét, felkészítse és befogadóvá tegye a szervezetét a tavaszi zöldségekben és gyümölcsökben lévő vitaminok és ásványi anyagok feldolgozására. A méregtelenítés és a test megtisztításához szeretnénk segítséget nyújtani néhány Dr. Chen Patika termék bemutatásával, amelyek hozzájárulhatnak a tavaszi „nagytakarításhoz”. A legfontosabba testi és lelki megtisztulás és az egyensúly fenntartása. Mindenki szánjon időt a pihenésre, kikapcsolódásra és a szemlélődésre.

 

Menjen ki a szabadba naponta legalább 20 percre, sétáljon, végezzen a szabadlevegőn Tai Chi gyakorlatokat vagy csak élvezze a napsütést!

 

A méregtelenítéshez a továbbiakban ajánlunk néhány kapszulát és teát és egy látványos megoldást kínáló méregtelenítő tapaszt a Dr. Chen Patika termékei közül.

 

A kapszulák közül szeretnék szíves figyelmébe ajánlani a LIGETSZÉPE OLAJ KAPSZULÁT és a VÖRÖSFENYŐMAG-OLAJ KAPSZULÁT. A ligetszépe olajat az Oenothera odorata gyógynövény magjának kisajtolásával nyerik, amely Mandzsúria hegyeiben vadon tenyészik. Magas gamma-linolénsav tartalmának köszönhetően hozzájárulhat a hám és a kötőszövet egészségének megőrzéséhez. A vörösfenyőmag olaja gazdag A-, E-, B1- és B2- vitaminokban, nikotinamidban, gamma-linolénsavban és pinolénsavban, miáltal hozzájárul a szív és az érrendszer egészségének fenntartásához.

 

Nagyon fontos, hogy a méregtelenítés során fokozzuk a folyadék bevitelt, a gyümölcs- és zöldség levek mellett fogyasszunk lehetőleg minél több teát, ehhez adunk néhány a méregtelenítést támogató teát és italt.

 

Az emésztés és ezáltal a zsírok anyagcseréjének javításához járulhat hozzzá az ősi kínai recept alapján összeállított WU LONG ANTI-ADIPOSIS TEA és OOLONG ANTI-ADIPOSIS TEA. Antioxidáns anyagainak köszönhetően védi a sejtjeinket a szabad gyökök károsító hatásaitól.

 

Próbálja ki a Dr. Chen Patika GALAGONYA TEÁJÁT. A kínai galagonya segítheti a szívbarát életmód megőrzését. Mivel a galagonya jótékony hatással van a keringési rendszerre és az emésztésre így segítheti a lerakódott salakanyagok távozását. Ajánljuk a ZÖLD TEA rendszeres fogyasztása is, nemcsak méregtelenítő hatása és élvezeti értéke miatt, hanem mert kitűnő antioxidáns, így számos betegség megelőzésében jelentős szerepet játszhat. A Dr. Chen Patika kínálatában megtalálja filteres és szálas kiszerelésben, emellett jázmin és citrom ízesítéssel is.

 

Az ALOE VERA ITALOK  és az ALO VERA TEA is jól kiegészíthetik a salaktalanító kúrát, hiszen az aloe vera hatóanyagai serkentik az emésztést és a kiválasztást, ezenkívül általános egészségmegőrző és immunerősítő szerként is számon tartják. Az Aloe vera italok natúr és ananász ízesítéssel kapható.

 

Erre az időszakra ajánlható kiemelte a GREEN-MASTER ITALPOR ÉS KAPSZULA és a LÚGOSÍTÓ TEA, amelyek a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását segíthetik elő.

 

A YANG CHI MÉREGTELENÍTŐ TAPASZ gyógynövények különleges keverékének köszönhetően serkenti a vérkeringést, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Az eljárás az alkupunktúra elméletén alapul, egy speciális gyógynövénykeverék stimulálja az akupontokat, elősegítve ezzel a yin és yang egyensúlyának fenntartását, az energiák áramlásának zavartalanságát. Alkalmazásának eredményességéről látványos eredményt kapunk amikor az este felhelyezett tapaszokat reggel megszemléljük és láthatjuk, hogy reggelre mennyire telítődik meg a szervezetünkből kivont méreganyagokkal.

 www.zoldlotusz.hu

 

Élvezze a tavaszt és a napsütést, töltődjön fel energiával!