Zöld Lótusz

Zöld Lótusz Kft.

 

 

Cégadatok

Zöld Lótusz Kft.

1141 Budapest, Tihamér u. 17.

adószám: 23304264-2-42

Bankszámlaszám: CIB BANK 10700581-66409386-51100005

 

Elállási jog és jótállás

A termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállási joga van, amely jogát a következő feltételekkel érvényesítheti:
       
Az elállási jog minden olyan, a Zöld Lótusz webáruházban vásárolt termékre vonatkozik, amelyet a vásárló visszajuttat a Zöld Lótusz Kft. központjába (1141 Budapest, Tihamér u. 17. fsz.2.). A visszaszállítás költségei a vásárlót terhelik.
       
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen be kell jelentenie a Zöld Lótusz webáruház vevőszolgálatnál, hogy a nyolc munkanapos határidőt igazolni tudjuk.  A 14 munkanap minden esetben a termék(ek) kézhezvételétől a bejelentés regisztrálása és visszaigazolása közötti eltelt munkanapok számát jelenti!
Az elállás tudomásulvételéről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
       
Amennyiben az árut személyesen hozza vissza az Ön által kifizetett összeget a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük.
A termék ellenértékét valamint a szállítási költséget (ha volt) legkésőbb a termék Eladóhoz való megérkezést követő 30 napon belül utalja vissza a vásárló által megadott bankszámlaszámra. Utánvéttel visszaküldött terméket az Eladó nem vesz át. A visszatérítés vonatkozik a termék vásárló részére történő kiszállítási költségekre is.
       
FONTOS TUDNI! A visszatérítés nem vonatkozik a termék visszajuttatásának költségeire, melyeket Önnek kell viselnie.
       
Amennyiben a visszajuttatott termék nem rendeltetésszerű használatból adódóan meghibásodott, a Zöld Lótusz Kft. él azon jogával, hogy az így ért kárát a vevő felé érvényesítse!

A közöttünk létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így azt nem iktatjuk, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

JÓTÁLLÁSI IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE:

    Jótállási igényét a termékhez adott jótállási jeggyel tudja érvényesíteni, amit minden termék vagy számla mellé elküldtünk Önnek.
    A számla mellékleteként kapott „Megrendelés és garancialap” tartalmazza azt az információt, hogy Önnek melyik értékesítési cég a garanciavállaló partnere, illetve az hol található. Amennyiben ezt a lapot bemutatja az üzletben, ott jogosulttá válik jótállási igényének érvényesítésére.
    Ha a Megrendelés és garancialap dokumentuma elveszett, jelezze vevőszolgálatunknál, akik pótolják Önnek a dokumentumot.
    Az elveszett jótállási jegyet nem tudjuk utólag pótolni.
    A jótállási jegyen történt bármilyen utólagos javítás, törlés, vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA:

    A jótállási jegyen termékenként megadjuk a jótállási időket. A jótállás ideje 1 év.
    A jótállás időtartama a vásárlás napjával kezdődik, és meghosszabbodik a jótállásos javítás miatt szervizben töltött idővel.

A jótállás további részleteiről kérjük tájékozódjon a webáruházunk oldalain elérhető, részletes tájékoztató alapján!

 

Czudar Péter
Tihamér u. 17.
1141 Budapest
Hungary
+3630-982-6025