OBLEPIKHA C-BERRICA

Ez a kollekció kiegészítése a már jól ismert Oblepikha professional test és hajápoló termékcsaládnak. Az Oblepikha professional világszintű sikereit alapul véve, létrehoztuk ezeket az arcápoló termékeket amelyek alapját a rendkívüli szibériai bogyó képezi – Altai homoktövis.

Bizunk benne, hogy az Oblepikha C-Berrica termékei elengedhetetlen részét képezik majd a mindennapi arcápolási rutinnak, köztük maszkjaink, szérumjaink, tisztító géljeink, arc peeling-maszkjaink, poraink, arckrémjeink és folyadékjaink mindennapi használatra, szemkörnyék ápoló krémjeink és arctisztító korongjaink.

Termékeink elsődleges pozitívuma, hogy kialakítják és fenntartják a természetesen sugárzó, és tiszta bőrt. A termékek alapanyagai simává varázsolják a bőröd, visszaszorítják az idő előtti öregedés jeleit és tökéletes tónust biztosítanak bőrödnek. A bőröd automatikusan frissebbnek, rugalmasabbnak és telítettebben jelenik meg.

ALTAI OBLEPIKHA
Az altai homoktövis felhasználása évszázadokra tekint vissza a szépségápolási termékek terén. Ez a szibériai növény az egyik leggazdagabb természetes C vitamin forrás. Az organikus Altai homoktövis hidrolátum hozzájárul a bőr átfogó javulásához, a rugalmasság fejlesztésével, és a hidraláló hatással.

Homoktovis

C-VITAMIN
A C-vitamin segít a bőr természetes védekező rendszerének felállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.

VEGAN SOCIETY
A ’ Vegan Society’-t 1944 novemberében, egy vegetáriánus csoport alapította Elsie Shrigley és Donald Watson vezetésével.
Jelenleg a Vegan Society a legmérvadóbb és legbefolyásosabb vegán társaság a világon. Az alapelgondolás része, az állatvilág terén lévő erőszak teljes kizárása. Előtérbe helyezve az állatok génmódosításának, az állati eredetű alapanyagok felhasználásának kizárását ételek, és minden orvosi, kozmetikai kísérlet terén. A Vegan jelzés azt a célt szolgálja, hogy a gyártók világszerte megkülönböztethessék vegán termékeiket a többitől. Ezek a szervezetek éves tagságot fizetnek a Vegan Society-nek. A tagsági díjakból összegyűlt összeget, a szervezet eladományozza.

A minősített termékek előírásai:
1. Állati eredetű összetevők teljes kizárása a termék összetételét tekintve. Pl. a kozmetikumok nem tartalmazhatnak tejet, vagy mézet.
2. A kozmetikumok állatokon való tesztelése bármilyen módon kizáró ok, a gyártó által felügyelt bármely tevékenység esetén, vagy a gyártóval kapcsolatban álló bármely más szervezet esetén is.
3. Bármilyen GMO használata kizáró ok, az állati géneket is beleértve.

Vegan logo

Gyártó:
NATURA SIBERICA
Találatok: 1 - 3 / 3
Fogyasztói ár: 2 300 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

Natura Siberica...

SPF20. Kifejezetten a városi élet okozta stresszhatások leküzdésére ajánlott. VEGAN
Fogyasztói ár: 1 472 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

Oblepikha C-Berrica...

Tisztít és kiegyenlíti a bőr tónusát, hihetetlenül puhává, ragyogóvá teszi. Vegán
Fogyasztói ár: 2 299 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

Oblepikha...

Tökéletesen megnyugtatják a bőrt, puha, bársonyos érzetet keltenek. Gyengéd tisztítás, ezáltal javul a...