BLUEBERRY SIBERICA

WILD VOLCANIC BLUEBERRIES
A vadon termő „vulkanikus áfonya”, amely a Tajga szélsőséges időjárási viszonyai között nő, nagy mennyiségben tartalmaz értékes antioxidánsokat és antocianinokat. Ez az áfonya ezen kívül magas béta karotin és B vitamin tartalmának köszönhetően, ragyogó, sima és hidratált bőrt eredményez.


ANTOCIANINOK
Az antocianinok felgyorsítják a bőr regeneráló folyamatait, fejlesztik a bőr tónusát és rugalmasságát, és visszaállítják az egészséges arcszínt.

A ’Vegan Society’-t 1944 novemberében, egy vegetáriánus csoport alapította Elsie Shrigley és Donald Watson vezetésével.

Jelenleg a Vegan Society a legmérvadóbb és legbefolyásosabb vegán társaság a világon. Az alapelgondolás része, az állatvilág terén lévő erőszak teljes kizárása. Előtérbe helyezve az állatok génmódosításának, az állati eredetű alapanyagok felhasználásának kizárását ételek, és minden orvosi, kozmetikai kísérlet terén. A Vegan jelzés azt a célt szolgálja, hogy a gyártók világszerte megkülönböztethessék vegán termékeiket a többitől. Ezek a szervezetek éves tagságot fizetnek a Vegan Society-nek. A tagsági díjakból összegyűlt összeget, a szervezet eladományozza.

A minősített termékek előírásai:

1. Állati eredetű összetevők teljes kizárása a termék összetételét tekintve. Pl. a kozmetikumok nem tartalmazhatnak tejet, vagy mézet.

2. A kozmetikumok állatokon való tesztelése bármilyen módon kizáró ok, a gyártó által felügyelt bármely tevékenység esetén, vagy a gyártóval kapcsolatban álló bármely más szervezet esetén is.

3. Bármilyen GMO használata kizáró ok, az állati géneket is beleértve.

Gyártó:
NATURA SIBERICA
Találatok: 1 - 2 / 2
Fogyasztói ár: 1 778 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

Blueberry Siberica Anti...

Javítja a bőr tónusát és rugalmasságát Vegan
Fogyasztói ár: 2 299 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

Natura Siberica...

Kiegyenlíti a bőr tónusát, sima és ragyogó bőrt eredményez VEGAN