NATURLAND

NATURLAND LOGO

A NATURLAND Magyarország Kft. 1998-ban alakult gyógyszer és gyógytermékek gyártására. Az első években a forgalmazott termékeket importálta, saját gyártással 1993 óta foglalkoznak. Az elmúlt évtizedben több mint 45 gyógyhatású készítmény és 40 gyógyszer lett törzskönyvezve NATURLAND márkanéven az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél. A NATURLAND kozmetikai termékek, gyógynövény teák, étrend-kiegészítők, illóolajok és gyógyszeralapanyagok száma mára már megközelíti a háromszázat.

A gyógyszergyártó üzemük kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik a gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező teaüzemük, ahol a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.

A márka közel 20 évvel ezelőtti meghatározó terméke a Nagy Svédcsepp volt. A Naturland Nagy Svédcsepp 1995 óta, mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény volt forgalomban Magyarországon. 2013. április 01-jétől, mint hagyományos növényi gyógyszer vásárolható meg a gyógyszertárakban. Töretlen népszerűségnek örvend a NATURLAND Inno Rheuma termékcsalád, valamint a gyógyhatású Körömvirág, Svédkeserű és Árnika krém.

Díjak, elismerések

Superbrands
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

A Superbrands díjat odaítélő zsűri a marketing szakma, a média és a tudományos élet elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a NATURLAND márka eddigi sikerességét.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Magyar Brands
2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

A MagyarBrands azokat a hazai márkákat díjazza, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A program célja, hogy fókuszba helyezze a hazai márkákat, hiszen a magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez.
2016-ban két kategóriában - Kiváló Fogyasztói Márka és Innovatív Márka - nyert díjat a NATURLAND.

Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíj pályázat célja, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. Három Magyar Termék Nagydíj Pályázaton elismert termék minősítő cím - Életmód tea, Herbal Svédkeserű valamint Classic termékcsalád – mellett már hat NATURLAND termék/termékcsalád büszkélkedhet ezzel a kitüntető címmel.

2008. Inno Rheuma termékcsalád

2008. Egészséges bőr termékcsalád

2009. Crategil oldat

2012. NATURLAND gyógyhatású készítmény termékcsalád

 • Nagy Svédcsepp
 • Propolisz csepp
 • Nyugtató filteres teakeverék
 • Vesevédő filteres teakeverék
 • Salaktalanító filteres teakeverék
 • Májvédő és detoxikáló filteres teakeverék
2013. Melliora krém

2013. Egyszerűen gazdaságos vitamin termékcsalád:
 • C-vitamin tabletta 100 mg 20x
 • C-vitamin tabletta 500 mg 10x
 • Magnézium tabletta 10x
 • 300 mg Kalcium tabletta 10x
 • Koffein tabletta 20x

2016.NATURLAND Nagy Svédcsepp + C-vitamin 500 ml

2017.NATURLAND Légzéskönnyítő mellkenőcs termékcsalád