Dr. Organic

brand03

A természetes hatóanyagokból kifejlesztett Dr. Organic termékcsalád minden egyes tagja az összetevők bioaktív tulajdonságait rejti magában.

Valamennyi termék esetében a legfinomabb és legtisztább alapanyagok kerültek felhasználásra. Feldolgozás előtt valamennyi nyersanyag szigorú bevizsgáláson megy keresztül, származzék a világ bármely tájáról.

Bioaktiv összetevők: A Dr. Organic összetevőinek bioaktív megnevezése azt jelenti, hogy a nyersanyagok speciális jótékony hatása a feldolgozás során garantáltan megmaradt.

Bio összetevők: Lehetőség szerint bio termesztésből származó összetevők kerülnek felhasználásra. Ahol nem alkalmazható bio összetevő, ott mindig másik természetes alapanyagot használnak fel.

Nem tartalmaznak ártalmas vegyszereket: Nem alkalmaznak a mellékhatásaik miatt kifogásolható összetevőket. Mellőzésre kerülnek a parabenek, nátrium lauryl szulfát (SLS), parfümök vagy mesterséges illatanyagok használata.

Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket: A mézen kívül nem kerül felhasználásra állati eredetű összetevőket.

Nem alkalmazunk állatkísérleteket.

Nem tartalmaznak génmódosított összetevőket.

Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat: A termékek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, mint a paraffin és petróleum. Helyette növényi alapú olajokat és kivonatokat tartalmaznak.

Tartósítószerek: kizárólag a legmagasabb szintű, széles spektrumú, természetes eredetű tartósítószereket használnak fel. Nem tartalmaznak parabeneket. Csakis olyan tartósítószereket tartalmaznak, melyek nem veszélyeztetik az élet természetes működését. Ezek olyan élelmiszerekben is használt anyagok, melyek emberi fogyasztásra is teljesen alkalmasak.

Aloet használunk víz helyett: A legtöbb kozmetikum 50-70% vizet tartalmaz. Ahol lehetséges, a készítmények fő összetevője az aloe vera.

Szinergikus összetevők: A termékcsaládok fő hatóanyagai úgynevezett szinergikus alapanyagokkal teljesítik ki hatásukat a bőrápolás során. Tehát a hatóanyagok egymás jótékony hatását erősítik.

A Dr.Organic termékcsalád különleges aktív összetevőkre épül: Aloe Vera, Levendula, Manuka méz, Gránátalma, Teafa, E Vitamin.

Szinergikus hatóanyagokkal kombinálva teljesítik ki hatásukat: Méhviasz, Bergamot, Kakaóvaj, Gotu Kóla, Grapefruit, Vadgesztenye, Izlandi zuzmó, Tengeri alga, Jojoba olaj, Csalán, Oliva olaj, Panthenol, Borsmenta, Propolisz, Rozmaring, Shea vaj, Kovaföld, Napraforgó olaj, Mandula olaj, A , E Vitamin, Búzacsíra olaj.