Teljes megtisztulás - A hatásos méregtelenítés titkai

KB002
Értékelés: Még nincs értékelés
Szerző: Jerry Lee Hutchens
  • Egység a dobozban: 1 db
Ár:1 900 Ft
Ár / db: 1 900 Ft

Leírás

Lendítsük mozgásba a dolgokat!

Mindennapjaink során folyamatosan ki vagyunk téve a káros anyagok negatív hatásainak, amelyek bizonyos élelmiszerek fogyasztásával, különböző kozmetikumok használatával jutnak be a testünkbe, vagy egyszerűen belélegezzük őket. Mindez óriási megterhelést jelent szervezetünk számára, ami többek között általános levertséget, emésztési panaszokat okozhat. A helytelen táplálkozási szokások és a testedzés hiánya miatt kevésbé érvényesülnek szervezetünk öntisztulási folyamatai, ezért igen fontos a rendszeres böjt, melynek során megszabadulhatunk a felhalmozódott salakanyagoktól.

Könyvünk ehhez nyújt átfogó segítséget: megismerhetjük az egészséges bélműködés jellemzőit, az egyes bélbetegségek kialakulása mögött álló kiváltó okokat, a méregtelenítés betegségmegelőzésben betöltött szerepét, és arra is választ kapunk, hogy miért lehet ártalmas a hashajtók és a beöntés rendszeres alkalmazása. A könyvben bemutatott hétvégi megtisztulási programot még a legelfoglaltabbak is beilleszthetik mindennapjaikba. A program gyakorlati megvalósításához a táplálkozási és életviteli tanácsok mellett a könyv második részében frissítő recepteket is találunk.

A könyvben található receptek nem tekinthetők terápiás célúnak. A jelenleg orvosi előírásra gyógyszert szedők részére azt javasoljuk, hogy a könyvben leírt növényi gyógymódok és táplálék-kiegészítők alkalmazása előtt beszéljék meg az egészségügyi ellátásukat végző orvossal, hogy az alkalmazott gyógyszereknek milyen negatív hatásai lehetnek az említett növényi gyógymódokra és táplálék-kiegészítőkre.


ISBN: 9789632912288
Terjedelem: 88 oldal
Kötészet: puhatáblás,ragasztókötött
Szín: Színes
Méret: A/5

Kiadó: BIOENERGETIC

Kiszerelés: 1 db

Budapesten a házhozszállítás ingyenes!

Várható leszállítási határidő: 1-3 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.