A boldogság rajtad múlik

KV033
Értékelés: Még nincs értékelés
Szerző: Barbara Berger
  • Egység a dobozban: 1 db
Ár:2 990 Ft
Ár / db: 2 990 Ft

Leírás

KÉSZLET: 1 db

Mi akadályozza meg, hogy jelen pillanatban boldog legyél? A párod, az egészségi állapotod, a munkád, a korod, az anyagi helyzeted vagy a súlyod? Vagy mindazok a dolgok, amelyeket szerinted meg „kellene” tenned?

Barbara Berger könyve rávilágít minden olyan gondolatunkra és tettünkre, amely megakadályozza, hogy boldog életet éljünk.
A szerző szerint gondolataink határozzák meg azt, ahogyan a valóságot megtapasztaljuk – és ennek a folyamatnak a megértése a boldogság kulcsa. Barbara 10 alapelvet mutat be könyvében, amelyek célja, hogy áthangolják világlátásunkat, gondolkodásunkat, s így boldogabbak lehessünk emberi kapcsolatainkat, munkánkat, valamint testünket és egészségünket tekintve egyaránt.

A közhiedelemmel ellentétben boldogságunk egyes egyedül rajtunk múlik, mivel sosem a külső történések befolyásolják érzelmi állapotunkat, azaz minden esemény valójában semleges. A saját gondolataink, a külső eseményekre adott reakcióink határozzák meg, hogy boldogok vagy boldogtalanok vagyunk-e. Ha pedig ez így van, akkor a boldogság tulajdonképpen választás kérdése, vagyis tudatosan dönthetünk mellette.

Oldalszám 224
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290994
Megjelenés dátuma 2011-07-05

Kiadó: Édesvíz

Kiszerelés: 1 db

Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.