A BÉKÉS HARCOS SZENT UTAZÁSA

KV024
Értékelés: Még nincs értékelés
Szerző: Dan Millman
  • Egység a dobozban: 1 db
Ár:3 290 Ft
Ár / db: 3 290 Ft

Leírás

Dan Millman nagy sikerű könyvének, A békés harcos utjának folytatása, újra elérhető!

A békés harcos útjának a folytatása de a legtöbb folytatástól eltérően nem ott kezdődik, ahol az előző véget ér. A korábbi misztikus-spirituális regény közepén Szókratész, az öreg benzinkutas tanítómester utazásra küldi Dant. Ez a könyv a tanulóút története. Dant Chia Mama, az idős hawaii sámánasszony vezeti, segítségével járja be az emberi gondolkodás, az emberré válás hét szintjét.

Négy évvel a Szókratésztől kapott képzés után Dan Millman – a tanultak dacára – szembesül kudarcaival, és csalódásai egyre gyarapodnak. Egész világa romokban hever, képtelen áthidalni a tudás és a cselekvés közötti látszólagos szakadékot. Dan világkörüli keresésre indul, hogy újra meglelje céljait. Felkutat a hawaii őserdőben egy sámánasszonyt, akit Szókratész korábban gyakran emlegetett. Chia Mama lesz a kapu Millman minden reménységéhez és félelméhez – és csak ő készítheti fel mindarra, ami következik.

Az árnyék és fény világában Dan belső próbákon megy keresztül, megrázó látomásokat tapasztal és feledhetetlen jellemekkel találkozik. A békés harcos útjára lép – a bölcsesség és a szeretet útjára. Szent utazása mindannyiunk szívét megvilágítja.

„Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni, és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék.” - Dan Millman

 

Oldalszám 272
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291724
Megjelenés dátuma 2017-03-28

Kiadó: Édesvíz

Kiszerelés: 1 db

Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.