Tulasi - Feng Shui Wood/Fa

FS04
Értékelés: Még nincs értékelés
Vigyen a Feng Shui füstölőkkel Ön is egy kis varázslatot a hétköznapokba
  • Egység a dobozban: 20 db
Ár:290 Ft
Ár / db: 15 Ft

Leírás

Minden a világon a kínaiak szerint  a feng shui öt elemének vagy energiájának valamelyikéhez tartozik, amelyek a tűz, föld, fém, víz és fa. Úgy tartják, hogy ezek az elemek azok, amik hatással vannak mindarra, mit teszünk. Ez a chi energia öt különböző megnyilvánulási módja. Horoszkópunkban több vagy akár összes elem is előfordulhat. Ezeknek az elemeknek a mennyisége határozza meg személyiségünket, és azt, hogy mennyire vagyunk sikeresek az életben. Egy magasan képzett asztrológus értelmezni tudja a horoszkópunkban szereplő öt elem hatásait, és azt, hogyan hozhatjuk egyensúlyba azokat.

Fa: kreatív és újító. A fa lehet simulékony és hajlékony, mint a fűz, vagy erős és hajlíthatatlan mint a tölgy. A fa barátságos és közösségi gondolkodású. A fa jellemzői a zöld szín, a tavasz és a keleti irány. A fa a születést és a korai gyermekkort is jelenti.

Ha meggyújtunk egy füstölőpálcát, szinte megelevenedik a tér körülöttünk. Serkenti a tudatalatti érzékenységünket, megfelelő hangulatot teremt a szellemi munkához, segíthet összpontosítani, megnyugtat, bizonyos illatok pedig harmonikussá teszik a környezetünket.

Kiszerelés: 20 szál / 6 szögletű papírdoboz

 

Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.