organikus Körömvirág

A körömvirág talán az egyik legismertebb és legrégebb óta használt gyógynövény. Az Egyesült Királyságban az 1200-as évek óta termesztik ezt az eredetileg Európa és Ázsia déli részéről származó a növényt, amely először európai telepesek által jutott el az „új világba”. A latin neve Calendae, amely az első napot jelzi a naptárban. Az ősi rómaiak azért nevezték el a növényt Calendae- nak, mert észrevették, hogy a hónap első napján nyílt a virág. Az öröm és a boldogság szimbólumát jelentette kertjeikben.

A körömvirág tradicionális felhasználásával számos bőrproblémára megoldást találtak. Kutatások azt mutatják, hogy regeneráló hatása egyedülálló poliszacharid, flavonoid, triterpen és karotin összetételének köszönhető.
A természetben páratlan növény nyugtató hatását kihasználva kifejlesztettünk egy teljesen illatmentes termékcsaládot, amely nem tartalmaz sem színezéket, sem alkoholt, ez által biztosítva a bőrnek a lehető leggyengédebb törődést. Ezzel az ősi, szentesített növénnyel létrehozott termékcsalád tartalmaz: Illatmentes hidratáló krémet, illatmentes testápolót, illatmentes tusfürdőt, illatmentes sampont és illatmentes hajkondícionálót.

 VEGAN

Gyártó:
dr.organic
Találatok: 1 - 1 / 1
Fogyasztói ár: 3 359 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel:

dr.organic Illatmentes...

Nyugtat • Enyhít • Feltölt VEGAN