Szív meridián kapszula

K121
Értékelés: Még nincs értékelés
Szív és keringési rendszer egészségének fenntartásához
  • Egység a dobozban: 30 db
Ár:1 271 Ft
Ár / db: 42 Ft

Leírás

A gránátalma antioxidáns hatóanyagi kedvező hatással lehetnek a szív és érrendszer, valamint az erek egészségére, és segíthetik a normál sejtosztódást. A galagonya gyümölcs kivonat támogathatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárulhat a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védheti a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorolhat a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyánák fenntartásához. A szelén antioxidánsként segíti elő az immunrendszer egészséges működését és szükséges a keringési rendszer egészségéhez. A jóféle sáfrány virág és bazsarózsa gyökér a leggyakrabban használt gyógynövények a szív meridián egészsége érdekében a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) szerint. 

Fontos a napi testmozgás, mégpedig nem elsősorban a kimerítő sportolás, hanem a kitartó, lassú erőfeszítés. A szívbetegségek megelőzésére a legjobb mozgás a séta, napi legalább 45 percen át, vagy az úszás. A láb fontos oxigénfelvevő terület a szív számára, mozgatása ezért elsőrendű feladat a szív egészsége szempontjából. Ne erőltesse meg magát, különösen nyáron ne: a kínai mondás szerint „az izzadtság a szívtől vonja el a nedvességet”.

Kerülje a dohányzást, a rossz levegőt. Biológiai óránk szempontjából a déli 11-13 óra közötti időszak a legfontosabb a szívmeridián számára. Ilyenkor tanácsos fél óra pihenőt tartani, ezzel is hozzájárulva szívünk egészségének megőrzéséhez.

Figyelmeztetés! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők: gránátalma kivonat, fokhagyma kivonat, galagonya gyümölcs kivonat, jóféle sáfrány kivonat, bazsarózsa gyökér kivonat, rózsagyökér kivonat, szelén zselatin kapszulába töltve. Nem tartalmaz cukrot.
Hatóanyagok napi 3 kapszulára: szelén 60µg (RDA 109%), allicin 3mg, gránitalma kivonat 300mg, galagonya gyümölcs kivonat 90mg, jóféle sáfrány kivonat 75mg, rózsagyökér kivonat 60mg.
Ajánlott alkalmazás: naponta 3 × 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.
Kiszerelés: 30 db x 400 mg / doboz

Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.