Aktív porc tabletta

Aktív porc tabletta

K139
Értékelés: Még nincs értékelés
A mozgás szabadságáért. Az ízületek egészségéért.
  • Egység a dobozban: 24 db
Ár:1 233 Ft
Ár / db: 51 Ft

Leírás

A könnyed fájdalommentes mozgás alapvető igényünk bármely életkorban. Ízületeink gördülékeny működése és a mozgás öröme számos élvezetes percet nyújt számunkra.

Glükosamin, MSM és ginseng tartalmmú étrend-kiegészítő készítmény az ízületek egészséges működésének érdekében. Az MSM szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, elősegítheti az ízületi porc egészséges szerkezetének megőrzését. A glükozamin-szulfát természetes anyag, hozzájárulhat a porc fő szerkezeti elemeinke felépítéséhez és fenntartásához, így segítheti az ízületek egészséges működést. A ginseng támogatja a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását, valamint a keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a készítmény hatóanyagainak felszívódását. Alkalmazása javasolt sportolóknak, túlsúlyosoknak, monoton és nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületek fokozott igénybevétele és túlterheltsége miatt, valamint idősebb korban a normális porcképződés és ízületi működés segítéséhez. (OÉTI: 11064/2012.)

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ízületi gyulladás és reuma bővebben>>

Összetevők: MSM, Glükozamin, ginseng
Ajánlott alkalmazás: napi 1 kapszula
Kiszerelés: 24 db / doboz
 
Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.