Paprika Kapszaicin hőtapasz

B027
Értékelés: Még nincs értékelés
A túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére
  • Egység a dobozban: 2 db
Ár:231 Ft
Ár / db: 116 Ft

Leírás

Paprika kivonattal és gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére, az ízületek: a térd, a boka, a váll, és a derék környékének felmelegítésére. A tapasz alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után, az ízületek fáradtsága esetén. Alkalmazható továbbá a narancsbőr tüneteinek enyhítésére a fenék, a comb, a felkar problémás területein. (OÉTI sz.: 3828/2012.)

Figyelem! Gyermekek elől elzárva tartandó. Bármely összetevőre való allergiás érzékenység esetén ne alkalmazza! Csak ép, sérülésmentes bőrfelületen használható. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést, használat után mosson kezet. Várandós és szoptatós kismamák számára nem ajánlott.

Felhasználási javaslat: Bontsa ki az aromazáró csomagolást, távolítsa el a védőfóliát a tapaszról, és helyezze fel a problémás, megtisztított, száraz bőrfelületre. Használja naponta egyszer, 12 órán keresztül. A paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyagnak köszönhetően a kezelt bőrfelület természetes módon átmelegszik.

Összetevők: ZINC OXIDE, RUBBER LATEX, COLOPHONIUM, PARAFFIN, LANOLIN, CAPSICUM FRUTESCENS, TOCOPHERYL ACETATE, METHYL SALICYLATE, CAMPHOR, MENTHA PIPERITA OIL.
BY: SHANGHAI HYGIENIX SUPPLY WORKS CO., LTD

Kiszerelés: 2 db / tasak

Várható leszállítási határidő: 2-5 munkanap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.