>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Golden Nag White Sage-Fehér Zsálya - Masala Kúpfüstölő - 15 g

Ár:
525 Ft

Fedezze fel a fehér zsálya tisztító erejét ezzel a finom Golden Nag füstölővel. Ezek a füstölő kúpok erőteljes, autentikus gyógynövényes illatot árasztanak.

Származási hely: India

Várható szállítás: 2022. október 11.
Egységár: 52,50 Ft/db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: KF107_101

Leírás

Ha egy negatív energiával rendelkező szobát szeretne megtisztítani, akkor az Golden Nag fehér zsálya jó választás. A Golden füstölő márka a Vijayshree gyártótól származik. A Vijayshree füstölőket hagyományosan Indiában készítik.

 

Fehér zsálya kúpfüstölő használata

A fehér zsálya igazi klasszikus, ha füstölésről van szó. Az amerikai őslakosok ősi rituáléin gyógynövényeket, például fehérzsályát használtak, hogy megtisztítsák környezetüket az ártó szellemektől. A régi történetek szerint a rossz szellemeket a fehér zsálya elűzi. A füstölővel végzett szertartások ma már Európában is nagyon népszerűek. A spirituális emberek szívesen használják a zsályát meditációra vagy otthonuk és/vagy kristályaik tisztítására. Ha szereti az erőteljes gyógynövényes illatot, a Golden Nag fehér zsálya kúpfüstölők jól illenek önhöz.

A füstölőkúpot legjobb tűzálló tálban vagy speciális kúptartóban elégetni. Ha a kúpot egy tálba helyezzük, akkor érdemes homokot szórni a tál aljába. Gyújtsa meg a kúpot a hegyénél, a kúp körülbelül 10 másodperc után égni kezd. Ezután fújja el a lángot, és a kúp izzani és füstölni kezd.

A kúpok hagyományos indiai kúpfüstölők. A füstölőkúpok ugyanolyan alapanyagokból készülnek, mint a füstölők, csak a fából készült pálca hiányzik.

Ha szeretné megtapasztalni a fehér zsálya erejét, akkor ez a kúpfüstölő kiváló választás. A kúpok tiszta, erőteljes fehérzsálya illatot árasztanak. A füstölőkúpok előnye, hogy nincs fás szaga.

Származási hely: India

Kiszerelés: 10 db / kisdoboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed