>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés

Fizetési módok

A rendelés ellenértékét az alábbi módokon teljesítheted:

Bankkártyás fizetés: A webáruházban történő rendelés esetén mód van CIB internetes bankkártyás fizetésre. A bankkártyás fizetés részletes feltételeit itt olvashatja. 

Előre utalás: amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor a megrendelés teljes összegét a 10700581-66409386-51100005 bankszámlaszámra utald el. A névhez: Zöld Lótusz Kft, a közleménybe a rendelés számodat írd be. A rendelésed a teljes rendelési összeg megérkezését követően teljesítjük. A teljes rendelési összeg magában foglalja a termékek árát, a szállítási költséget

Utánvét fizetés: abban az esetben, ha utánvéttel rendelsz, akkor átvételkor fizeted meg a rendelésed ellenértékét, ami magában foglalja a termékek árát, a szállítási költséget és az utánvét összegét. MPL futárnál fizethetsz kártyával és készpénzzel is.

Készpénzes fizetés: az MPL futárnál van lehetőség készpénzes fizetésre, „Utánvét” fizetési mód választása esetén. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az előre utalást vagy a bankkártyás fizetési mód választását ajánljuk!

Amennyiben személyes átvételre kerül sor a webáruház székhelyén (csak előre egyeztetett időpontban), abban az esetben is javasoljuk a kártyás fizetést a rendelés leadásakor vagy az előre utalást. A székhelyen nincs lehetőség kártyás fizetésre csak készpénzzel tudsz fizetni.