>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elzabeth Lesser: A Főnix szárnyalása

Ár:
3.489 Ft 3.190 Ft
Kedvezmény: 299 Ft
Az akció időtartama:
2022. 12. 03. - 2022. 12. 23.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Szerző: Elisabeth Lesser
Hogyan leszünk bölcsebbek megpróbáltatásainktól?
A könyv segít megnyílni az elfogadás, az erő és a felébredés felé.
Megmutatja, hogy az elveszettnek hitt életútból is van lehetőség a szárnyalásra, rátérni egy új ösvényre a teljesebb életért.
Várható szállítás: 2022. december 08.
Egységár: 3.190,00 Ft/db
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: KV001

Leírás

Nyilvánvaló, mégis meghökkentő tény, hogy világunkban semmi sem marad sokáig ugyanaz; minden mulandó és illékony körülöttünk. Egész életünket a változás lehelete hatja át, ez élteti.

Egyikünk sem úgy születik, hogy pontosan tudja, hogyan juthat A pontból B-be oly módon, hogy kikerülje a zavarodottság, katasztrófák és tévutak erdejét. Noha ez az erdő sötét és veszélyekkel teli, egyszersmind erőnket is ennek sűrűjében fedezhetjük fel. Valamennyiünknek vannak ismerőseink, akik váltig állítják, hogy egy betegség, válás vagy az anyagi csőd volt életük legnagyobb ajándéka; hogy amíg testük és szívük össze nem tört, vagy nyakig nem ültek az adósságban, nem tudták, kik is ők valójában, mit éreznek, és mit akarnak. Mielőtt alászálltak a sötétség mélyére, többet vettek el, mint amennyit adtak, vagy épp érzéketlenek voltak, netán félelem, vádaskodás vagy önsajnálat töltötte el őket. Akkor nyíltak meg, amikor a legjobban összetörtek, amikor a körülmények térdre kényszerítették őket.

„Éljenek úgy, hogy minden új tapasztalat ajtót nyisson a szívükben, kiszélesítse látókörüket, és kivívja szabadságukat. Ha elfáradnak, merítsenek erőt célkitűzéseikből és lelkesedésükből. Ha vádaskodni kezdenének, vagy átadnák magukat a keserűségnek, édesítse meg kedvüket a humor és a remény. Ha félnek, támaszkodjanak egy nálunknál hatalmasabb erőre, amely nem ismeri a félelmet. Ha magányosak, találjanak rá a szeretetre.”

Oldalszám 339
Méret 150 x 225
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291953
Megjelenés dátuma 2014-09-23

Kiszerelés: 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed