AW-968190147
>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elisabeth Haich: BEAVATÁS

Ár:
6.490 Ft

Számtalan ismeret és tudás tárul fel előtted – e világsikerű könyv olvasása maga A Beavatás.

Ez a számos nyelvre lefordított és világszerte több utánnyomást megélt nagysikerű regény kapcsolatot teremt a nemzetközileg elismert tanító, Elisabeth Haich huszadik századi európai élete és reinkarnációs emlékei között, amelyek az ősi Egyiptomból származnak, ahol papnőként a nagy beavatás előkészítéseként misztikus tanításokban részesült.

Várható szállítás: 2022. július 01.
Szállítási díj legfeljebb: 1.290 Ft
Egységár: 6.490,00 Ft/db
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: KV048

Leírás

Számtalan ismeret és tudás tárul fel előtted – e világsikerű könyv olvasása maga A Beavatás.

Ez a számos nyelvre lefordított és világszerte több utánnyomást megélt nagysikerű regény kapcsolatot teremt a nemzetközileg elismert tanító, Elisabeth Haich huszadik századi európai élete és reinkarnációs emlékei között, amelyek az ősi Egyiptomból származnak, ahol papnőként a nagy beavatás előkészítéseként misztikus tanításokban részesült. A modern kori keretbe ágyazott ősi események azokat az élettapasztalatokat írják le, amelyek a főhőst a spirituális útra vezették.

Az ősi Egyiptomban egy fiatal nő épp a beavatásra készül tanítója, a nagy főpap, Ptahhotep segítségével, aki lépésről lépésre, a lány fejlődéséhez igazodva vezeti be az élet egyetemes igazságaiba. Számtalan ismeret és tudás mellett feltárulnak előttünk a karma és a reinkarnáció törvényszerűségei, a mindennapok személyes választásai és a spirituális fejlődés összefüggésének rejtelmei.

Elisabeth Haich olyan rejtett igazságokat oszt meg olvasóival, amelyek lehetővé teszik, hogy a megértés olyan fokára jussunk el, amely a megvilágosodáshoz szükséges. A Beavatás időtlen klasszikus, amelynek modern nyelvezete spirituális keresők nemzedékeinek jelentett eddig is inspirációt világszerte. Akár úgy olvassuk, mint egy misztikus igazságokat feltáró önéletrajzi regényt, akár úgy, mint Elisabeth Haich megvilágosodáshoz vezető kivételes útjának leírását, mély hatással lesz ránk. A Beavatás olvasása egyet jelent magával a beavatással.

 

Cím: Beavatás

Szerző: Elisabeth Haich

Oldalak száma: 536

Méret: 135x205

Kötés: Keménytáblás

ISBN9789635291205

Megjelenés: 2022-04-27

Kiszerelés: 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed