>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eckhart Tolle: A MOST HATALMA A GYAKORLATBAN

Ár:
4.490 Ft 2.898 Ft
Kedvezmény: 1.592 Ft
Az akció időtartama:
2022. 12. 03. - 2022. 12. 23.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Nélkülözhetetlen gyakorlatok és meditációk a jelen pillanat erejének felismeréséhez. 

E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a „megbocsátást, könnyűséget és fényességet”. 

Várható szállítás: 2022. december 14.
Egységár: 2.898,00 Ft/db
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: KV046

Leírás

A most hatalma rövid idő alatt bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb spirituális könyv, amelyet manapság írtak. Ez a könyv egyfajta szavakon túli hatalomról szól, és képes elvezetni minket egy – a gondolataink mögött lévő – jóval csöndesebb helyre, ahol megoldódnak gondolat teremtette problémáink, s felfedezzük, mit is jelent létrehozni egy szabadabb életet. Eckhart Tolle szavaival élve: „Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy, mint egy messzi jövőbeli lehetőségről, hanem valamiről, ami most elérhető – nem számít, ki vagy és hol élsz. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életben.

E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a „megbocsátást, könnyűséget és fényességet”. Ezek akkor érkeznek meg, amikor lecsendesítjük a gondolatainkat és látjuk a világot elterülni magunk előtt a jelen pillanatban. Olvassuk a könyvet lassan, vagy éppen csak nyissuk ki hirtelen, töprengjünk a szavakon és a közöttük lévő űrön, hogy – talán egy idő után, talán azonnal – felfedezhessünk valami „életmegváltoztató” összefüggést. Találjuk meg a hatalmat: a képességet, hogy átalakítsuk, és emelkedetté tegyük életünket és világunkat is. A lehetőség itt van, most, ebben a pillanatban: a szent jelenlét a Létezésünkben. Egy hely bennünk, ami mindig jelen volt, és mindig is jelen lesz a zavaros életen túl, a nyugalom világa a szavak mögött.

Ez mind a kezünkben van. Fedezzük fel a most hatalmát!

A mű az Édesvíz Kiadó gondozásában utoljára 2021-ben jelent meg azonos címmel és tartalommal, eltérő borítóval.

Cím: A most hatalma a gyakorlatban

Szerző: Eckhart Tolle

Oldalak száma: 184

Méret: 135x205

Kötés: Keménytáblás

ISBN9789635073139

Megjelenés: 2022-04-12

Kiszerelés: 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed