>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Back Flow - Fekete Tó - lefelé áramlós-folyékony füst - füstölőtartó

Ár:
4.125 Ft

Speciális lefelé áramló füstölő. A kúp speciális kialakítása miatt a füstje átjut az állvány nyílásain, és azon keresztül folyadékszerűen áramlik le  és tölti meg medencét. Backflow füstölőket használhatjuk a lakás, irodák, teaházak, meditációs- és jógastúdiókban illatosítására.

Várható szállítás: 2022. október 11.
Egységár: 4.125,01 Ft/db
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Cikkszám: BF0007

Leírás

Egyszerű, de gyönyörű lefeléáramló füstölő fekete kerámia, 'tavat füsttel megtöltő' dizájnnal.

Ezeket a füstölőket kifejezetten úgy tervezték, hogy lefelé mozgó füsttel lenyűgöző hatást keltsenek. A füstölőkúpot meggyújtva, a levegőnél nehezebb füst lefelé áramlik és lassú örvényeket kelt a tartó alján, nagyon szép és egyben pihentető látványt nyújtva.

Backflow füstölőket használhatjuk a lakás, irodák, teaházak, meditációs- és jógastúdiókban illatosítására. Többféle kellemes illet közül választhatsz, amelyek kellemes illattal töltik meg a teret. Használható relaxációhoz, meditációhoz egyaránt. 

Használata: gyújtsuk meg a kúpfüstölőt (webáruházunkban itt érhetők el a tartóhoz készült kúpfüstölők) és helyezzük füstölő kúp tartójára. Várjunk 1-2 percig, amíg a füst elkezd lefelé áramlani.

A legjobb hatás elérése érdekében beltérben égesse el a hirtelen légmozgásoktól távol.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az égés után normális jelenség, hogy enyhén olajos maradékok jelennek meg a kerámia felületén, ezért javasoljuk, hogy minden bútort megfelelően védjetek, amelyre azt helyeztétek. A maradványok könnyen letörölhetők az tartóról egy nedves ruhával. Normális, ha a kúpok meggyújtása után akár 10 percet is igénybe vesz az, hogy a füstölés lefelé áramló füst/köd hatást megjelenjen.

Kerámia füstölőtartó
Magassága: 10 cm
Szélessége: 12 cm

Kiszerelés: 1 db /doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.
Írd meg a véleményed